DE PIETER VAN STAAVEREN KLOKKENSTOEL

Het stichtingsbestuur heeft besloten om als dank en waardering van de werkzaamheden, die de heer Van Staaveren als vrijwilliger meer dan 40 jaar voor de stichting heeft verricht de klokkenstoel op de begraafplaats naar hem te vernoemen. 

De heer van Staaveren heeft zich in het bijzonder ingespannen om de klok uit de grote kerk voor het duodorp te behouden. Met zijn ontwerp en constructieve vaardigheden staat er nu al enige jaren een schitterende klokkenstoel op de begraafplaats die bij elke uitvaart op de begraafplaats wordt geluid. 

Tijdens de afscheidsbijeenkomst heeft de heer van Staaveren de plaquette onthuld die binnenkort bij de klokkenstoel zal worden geplaatst. 

Naast de van Nieuwenhuijzen boom hebben we nu op de begraafplaats ook 

-DE PIETER VAN STAAVEREN KLOKKENSTOEL-